HELP

Leesclub
Lezen is een activiteit die velen van ons met plezier doen. Nog leuker is samen een boek te lezen en er daarna over te praten, wellicht onder het genot van een drankje en een hapje.

Historische leesclub

De eerste leesclub van ons Stadsdorp is in april gestart en houdt zich bezig met historische werken. Waarom dit thema? Naar het idee van de oprichter Jenny Fraai, "is men over het algemeen vrij snel uitgepraat over een roman" en "bij een historisch boek is daar ook nog altijd de geschiedenis zelf, waarover gediscussieerd kan worden". 

De bijeenkomsten worden om de beurt bij de deelnemers thuis gehouden. Een groepje functioneert het beste met een bescheiden aantal deelnemers, zo’n vijf of zes personen. De frequentie van de sessies zijn eens in de zes weken. Want een historisch werk is in de regel een dik boek, dat dus een vrij lange leestijd vergt.

Op dit moment is er een volledig groepje gevormd. Als u op de 'wachtlijst' wilt komen kunt zich aanmelden bij Jenny Fraai, email: jenny@xs4all.nl.

Nieuwe leesclubs

Wij stimuleren en ondersteunen alle nieuwe onderlinge activiteiten. Mocht u interesse hebben om deel te nemen aan een nieuw clubje dan wel als u op een of ander thema een eigen leesclubje wil starten, dan kunt u dat melden aan info@stadsdorpcentrumoost.nl.