Helaas kunnen ook de Occohof maaltijden niet doorgaan. Het team van het Occohofje is er niet naar om hun gasten met lege handen thuis te houden.
Stamppot met doperwten, kerstomaat, rucola en feta
Ingrediënten
- 500 gr kruimige aardappelen
- 40 ml groentebouillon of melk
- 100 g doperwten (diepvries)
- 100 g kerstomaten, in vieren
- 30 g rucola, grof gesneden
- 75 g feta, verkruimeld
Bereiden
Schil de aardappelen, snijd in stukken van gelijke grootte. Kook ze circa 20 minuten. Giet de aardappelen af, voeg de groentebouillon of melk toe en stamp tot een puree.
Kook de doperwten in ongeveer 5 minuten. Giet af en spoel na met koud water om verder garen te voorkomen.
Meng de doperwten, kerstomaten, rucola en feta door de aardappelpuree en breng op smaak met zout en peper.
Eet u smakelijk.
Helaas kunnen de Occohof maaltijden ook niet doorgaan. Erwin is er de man niet naar om zijn gasten met lege handen thuis te houden. Hij stelde voor hen een mooi recept samen. Bijzonder!!! We zijn trouwens ook benieuwd naar uw recepten. Stuur in naar info@stadsdorpcentrumoost.nl.