HELP

Wijkgids

Zoeken in de wijkgids
Filter op categorie


Wijkgids

Basis Gezondheidszorg > Medische en verzorgende thuiszorg

Thuiszorg Emile

Verpleging, verzorging en huishoudelijke hulp door opgeleide studenten en scholieren.

Emile verleidt een nieuwe generatie zorgtalent voor de thuiszorg. Als hulpverlener en als innovator, coördinator en teamleider. Emile heeft een nieuwe manier van werken, die vraagt om goede sociale eigenschappen ook om andere kwaliteiten.

Met jong talent komen wij u helpen

Bij Emile Thuiszorg krijgt u niet zomaar iemand over de vloer. U krijgt een slimme, betrouwbare en enthousiaste student als hulpverlener die wil meebouwen aan de hulp en zorg van morgen. Hierbij staat persoonlijke en kleinschalige hulp en zorg altijd voorop. Elke student wordt met onze interne opleiding, de Academile, opgeleid tot een veelzijdige wijkverpleeghulp. Dit betekent voor u één vaste wijkverpleeghulp die zowel begeleiding, persoonlijke verzorging en hulp in het huishouden kan bieden. 


Emile zoekt in een uitgebreide werving & selectie procedure naar scholieren en studenten die er uitspringen: verantwoordelijk, sociaal, ondernemend en enthousiast. Die niet een gewoon bijbaantje zoeken maar iets goeds en bijzonders willen doen. Onder een grote groep studenten in Amsterdam is Emile een geliefde organisatie.

In 1018

Ik ben Nore-linn en ik werk sinds 2020 bij Emile Thuiszorg. Afgelopen zomer heb ik mijn studie journalistiek afgerond en sindsdien ben ik me meer aan het ontwikkelen binnen de zorg. Al vanaf dag 1 heb ik het werken bij Emile Thuiszorg ontzettend leuk en waardevol gevonden. De band die je opbouwt met clienten is erg bijzonder: de kopjes thee aan het begin van de dienst zorgen vaak voor bijzondere gesprekken en mooie levenslessen.

Binnen Emile is een prettige en leerzame werkomgeving. We hebben maandelijks een overleg waar we verschillende casussen bespreken en iedereen op een liefdevolle manier meedenkt. Los van dat het enorm leerzaam is, is het ook nog eens hartstikke gezellig. Bijzonder om in een team te mogen werken waar iedereen hart voor de zorg heeft.

Samen met mijn team sta ik graag voor u klaar. Lijkt het je leuk om te komen werken in ons mooie team of wil je meer informatie over Emile in jouw wijk, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

Geef je mening over Thuiszorg Emile

Hoeveel sterren zou je Thuiszorg Emile geven?
Beschrijf hieronder in het kort je ervaringen met Thuiszorg Emile
Prins Hendrikkade 104a 104a
1011 AJ Amsterdam
06-14388822 (algemeen)/ 34390393 (contactper
Naar de website