HELP

Wijkgids

Zoeken in de wijkgids
Filter op categorie


Wijkgids

Ouderen Services en zorg > Vraag en aanbod

Burennetwerk Amsterdam

Amsterdamse netwerkwerk website.

Ook Burennetwerk Amsterdam wil buren met elkaar in contact te brengen en wil ervoor zorgen dat mensen elkaar weten te vinden voor onderlinge hulp. Zij doen dat door de hele stad. Dit kan gaan om  klussen in en om het huis of om sociale of andere activiteiten.
 
Een goede buur kan aangeven wat voor hulp hij of zij wil bieden en ook hoe vaak hij of zij dit kan doen. Als buren iets doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn, is de kans groter dat ze het vaker gaan doen.
 
Hulpvragers die niet kunnen worden geholpen door buren worden indien mogelijk doorverwezen naar professionele hulporganisaties of vrijwilligersorganisaties met gespecialiseerde vrijwilligers.

Een initiatief van drie partnerorganisaties: De Protestantse Diaconie Amsterdam, Stichting Present Amsterdam en Stichting HiP.

Wat mensen vinden van Burennetwerk Amsterdam

03-12-2018
Ik ben Goede Buur en contactpersoon Burennetwerk in 1018. Ik heb goede ervaringen, leuke eenmalige klisjes hedaan en langdurig boodschappen gedaan met een gehandicapte man, die een praatkje elke week erg op prijs stelde. We kunnen nog Goede Bure; gebruiken want er komen steeds meer vragen.
Een reactie van angeliew@gmail.com

Geef ook je mening over Burennetwerk Amsterdam

Hoeveel sterren zou je Burennetwerk Amsterdam geven?
Beschrijf hieronder in het kort je ervaringen met Burennetwerk Amsterdam
Nieuwe Herengracht 18
1018 DP
020-623 97 71
Naar de website