HELP

Wijkgids

Zoeken in de wijkgids
Filter op categorie


Wijkgids

Ouderen Services en zorg > Vraag en aanbod

Zorgkaart Nederland

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland.

Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

ZorgkaartNederland biedt het meest complete en onafhankelijke overzicht van het zorgaanbod in Nederland. Alles staat op één plek. Zorgconsumenten hoeven dus niet langer op verschillende websites te zoeken naar de zorg van hun keuze.

Ervaringen delen en beoordelen aanbod

Deze website biedt u tevens de gelegenheid om uw zorgverlener en/of een zorgorganisatie (ziekenhuis, praktijk, zorgcentrum) te waarderen. Hiermee helpt u andere bezoekers die op zoek zijn naar een zorgverlener en geeft u zorginstellingen en zorgverleners praktische suggesties voor het verder verbeteren van hun dienstverlening. ZorgkaartNederland biedt u een objectief en betrouwbaar referentieplatform met betrekking tot consumentenervaringen in de gezondheidszorg.

Achtergrond van de website

Op internet is het aanbod van zorg in uw regio versnipperd en daardoor veelal lastig te traceren. Daarnaast is het voor zorgconsumenten onmogelijk om op één plek de kwaliteitsinformatie, kwaliteitsonderzoeken en/of ervaringen van derden te vinden. Door het aanbod van zorgaanbieders op één website bij te houden, deze samen met verwijzingen naar kwaliteitsrapporten te presenteren en vooral uw mening te vragen op onderwerpen die u in de zorg belangrijk vindt, maken wij een belangrijke stap naar een transparant en genuanceerd overzicht van het zorgaanbod in Nederland en vooral ook van de kwaliteit van deze zorg.

Organisaties

ZorgkaartNederland is een initiatief van patiëntenfederatie NPCF. ZorgkaartNederland hecht groot belang aan de verbinding die zij wil leggen tussen zorgaanbieders en patiënten. In dit kader is ZorgkaartNederland bezig met de oprichting van een adviesraad die ons zal ondersteunen de belangen van beide partijen zoveel mogelijk te verenigen.

Geef je mening over Zorgkaart Nederland

Hoeveel sterren zou je Zorgkaart Nederland geven?
Beschrijf hieronder in het kort je ervaringen met Zorgkaart Nederland