HELP

Wijkgids

Zoeken in de wijkgids
Filter op categorie


Wijkgids

Ouderen Services en zorg > Verpleeghuis/ Zorg met verblijf

Flesseman

In de gezellige Nieuwmarktbuurt vindt u het Centrum van Ouderen Flesseman. Flesseman en de Nieuwmarktbuurt zijn al jaren een onafscheidelijk duo. Humor, gezelligheid, betrokkenheid bij elkaar en bij de buurt.

De bewoners vormen een gezelschap dat net zo divers en kleurrijk is als de rest van de Nieuwmarktbuurt. Zo zijn de Chinezen die vanouds in dit stadsgedeelte wonen een speciale doelgroep.

Zelfstandigheid als bewoner is het uitgangspunt bij Flesseman, met zorgverlening op basis van wat u zelf kunt en wilt. De zorg is erop gericht de voorwaarden te scheppen waardoor u uw eigen leven kunt leiden en voor uzelf kunt zorgen.

Flesseman heeft 42 eenkamer- en vier tweekamerappartementen. Allen voorzien van douche, toilet en kitchenette, en bijna allemaal met een Frans balkon. Daarnaast biedt het centrum tal van faciliteiten. Van kapsalon tot café, van wasserette tot restaurant. Er is ook een praktijk voor fysiotherapie en een fraaie tuin.

Centrum van Ouderen Flesseman en de Nieuwmarktbuurt zijn nauw met elkaar verbonden. Beiden hebben hetzelfde karakter. Individualistisch, eigenzinnig en een tikje vrijgevochten. Buurtbewoners komen dan ook graag langs bij Flesseman voor een van de vele activiteiten of om gezellig te eten in het restaurant.

Om in Flesseman te kunnen wonen heeft u een indicatie nodig van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Het CIZ beoordeelt voor welke vormen van ondersteuning en zorg u in aanmerking komt. Het cliëntenservicebureau van Amsta kan u zo nodig bij uw aanvraag helpen.

Geef je mening over Flesseman

Hoeveel sterren zou je Flesseman geven?
Beschrijf hieronder in het kort je ervaringen met Flesseman
Nieuwmarkt 77
1011 MA Amsterdam
020-6204890
Naar de website