HELP

Wandelclub
Leden van het Stadsdorp wandelen frequent en willen dat nog vaker doen! Geef je op!

Vanwege Coronamaatregelen is het "in groepjes wandelen" even op een lager pitje beland. De onderstaande groepjes gaan weer functioneren als de maatregelen verdwenen zijn. Ze geven wel een goed beeld van wat er doorgaans binnen Stadsdorp op het gebied van wandelen plaatsvindt. Gedurende deze periode kunt u uw vragen op dit gebied aan de tijdelijke corona  coordinator in het bestuur richten (zie onderstaande maillink)

Er zijn al verschillende wandelgroepjes actief. De tochten vinden regelmatig plaats en worden aangekondigd op deze pagina en bij het Stadsdorpnieuws op de website.

Wandelen met Bart

Elke 4e zaterdag van de maand verzorg ik wandelingen in de natuur, buiten de stad, van 10, hooguit 12, kilometer. We vertrekken meestal vanaf CS rond een uur of tien. Vandaar gaan we verder met trein of bus naar onze wandelplek. We proberen een beetje te variëren tussen vlakland en bos- of duingebied. Voor het eind van de middag zijn we weer terug in Amsterdam.

Wandelen met Isabel

Isabel organiseert groene wandelingen aan de rand van de stad. Afspreken op verschillende plekken en dan samen met tram of metro ergens naar toe.

Wandelen met Marijk

Marijk wandelt 1 x in de maand op de eerste vrijdag van de maand. Start om 10:00 uur met max 8 personen. Het is een wandeling van max 10 klm. Zorg voor goed schoeisel en kleding!

Nieuwe groepen

Er zijn nog meer groepjes van wandelende Stadsdorpers. Ook zij kunnen hier hun wandelingen aankondigen of nog leuker: een mooie foto en een leuk verslag insturen!

Wil je op de hoogte gehouden worden van de wandelingen mail ons dan, zodat je om de mailinglijst komt. corona coordinator wandelen met SCO.