HELP

Cursussen
In dit digitale tijdperk is digitale toegankelijkheid erg belangrijk. Wij organiseren in samenwerking met Soop daarom periodiek allerlei cursussen om digitaal weerbaar en actief te kunnen worden en blijven voor het gebruik van uw Ipad, smartphone en uw computer. Ook bij computerproblemen kunt u daar terecht.

De Kenniskring wonen en zorg van de samenwerkende stadsdorpen houdt zich bezig met de digitale zorgwereld: hoe kunt u omgaan met de nieuwe manier waarmee we met zorg communiceren via apps, de website van het ziekenhuis en uw huisarts, het meten van uw bloedruk en een digitaal consult? De bijeenkomsten worden aangekondigd op de website.

Ipad cursussen

Als u zich wilt aanmelden voor een cursus kunt u dat aan ons doorgeven. Als er plaats is krijgt u dan een uitnodiging.

Voor de cursussen werken wij samen met Soop. Zij hebben naast de beginnerscursussen voor de I-pad ook andere cursussen die u in dit digitale tijdperk kunnen helpen:

  • Leer de Android-tablet kennen
  • Leer Facebook kennen
  • E-mailen met G-mail
  • E-books lenen in de bibliotheek
  • Knipprogramma (screenshots maken van computerscherm)
  • Foto's bewerken in Windows 10
  • Digitaal fotoalbum maken
  • Leer de Kobo e-reader kennen

COMPUTERPROBLEMEN: ga naar het inloopspreekuur van SOOP!

Heb je vragen over of een probleem met je computer kom dan naar het inloopspreekuur van de SOOP. Er is altijd een computerdocent aanwezig om je te helpen. Heb je een laptop, neem die dan mee.

Locatie: Adres: Nieuwe Kerkstraat 124 hs; Tijd: de eerste woensdagmiddag van de maand van 14.00 – 15.00 uur; Kosten: € 2,50 per keer (maximaal een half uur).

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor een cursus door een e-mail te sturen aan soopcomputercursus@gmail.com.

Vermeld daarin je telefoonnummer en je naam en voor welke cursus u wil inschrijven en de startdatum.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor een cursus door een e-mail te sturen aan soopcomputercursus@gmail.com. Vermeld daarin je telefoonnummer en je naam en voor welke cursus jewilt inschrijven en de startdatum.